Ferieudflugter

Ud i det blå med Menighedsplejen

Fire gange om året arrangerer Roskilde Domsogns Menighedspleje udflugt for enlige forsørgere med børn. Udflugterne foregår i de fleste skoleferier: Vinter-, påske-, sommer- og efterårsferien. Vi har været i Experimentariet, Zoologisk Have og BonBon-land, men udflugten kunne også være en tur på Strøget eller til Kronborg.

Der er tale om endagsudflugter, hvor vi tager afsted sammen, men hvor den enkelte familie også får mulighed for at opleve på egen hånd.

Praktiske oplysninger:

Tid og udflugtsmål:

Tidspunkt og udflugtsmål offentliggøres her på hjemmesiden og i den ugentlige annonce i Roskilde Avis.

Pris:

Deltagelse er gratis.

Vintertur til Eventyrfabrikken

Menighedsplejen inviterer på tur til Eventyrfabrikken Megacente i Ballerup i vinterferien 2019. Her må alle børn lege, fjolle, løbe og hygge sig, så meget de har lyst til. Der er klatretårne, hængebroer, rutsjebane, boldhav, trampoliner, hoppeborg og et babyhjørne til de mindste.

Vi tager af sted lørdag den 23. februar. Bussen kører fra Konventhuset, Domkirkestræde 10 klokken 10. Der er sørget for frokost og drikkevarer. Vi kommer hjem cirka kl. 16. Der er plads til 50 deltagere efter først-til-mølle-princippet.

Kontakt Erik Kristiansen på tlf: 20491755 eller mail erik.roskilde@gmail.com for at få plads. Tilmelding er bindende. Vi glæder os til at se jer!