Ferieudflugter

Vil du have mulighed for at give dine børn en ferieoplevelse?

Er du enlig forsørger, og er det svært at få økonomien til at slå til? Så svært at du ikke har mulighed for at give dine børn en ferieoplevelse?

Næste tur:

Næste tur bliver d. 21. oktober til Eventyrfabrikken i Ballerup, som er Europas største legeland.

Vi tager bussen i samlet flok fra Domkirkestræde 10 kl. 9.30 og er hjemme igen omkring kl. 16.30.

Turen er gratis og inkluderer transport, entré og frokost.

Tilmelding til turen foregår til koordinator Ove Bo Larsen på mail: ovebohlarsen@gmail.com eller tlf.: 21778897

Så er dette tilbud måske noget for dig

Ferietilbuddet hjælper enlige forsørgere, der har svært ved at give deres børn oplevelser i ferien.

Vi arrangerer ture af en dags varighed, hvor vi tager afsted sammen, men med rig mulighed for, at man kan gå rundt alene og nyde sin egen familie og det, man måtte opleve sammen.

Det kan være en strøgtur, en tur i Bonbonland, en tur i Zoologisk Have osv.

Alle turene bliver annonceret her på siden. Så følg med og hold dig opdateret.

Yderligere oplysninger:

Har du uddybende spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte formand for Roskilde Domsogns Menighedspleje sognepræst Paul Kofoed Christiansen på tlf.: 21201985, mail: pkc@km.dk