Besøgstjeneste

Sidder du ofte alene og savner et besøg?

Kan dagene og ugerne godt blive lidt lange for dig? Er det svært for dig at komme ud og afsted til arrangementer og begivenheder i byen? Har du på den ene eller anden måde brug for selskab i hverdagen?

Så har Roskilde Domsogns Menighedspleje et godt tilbud til dig. Vi er en gruppe besøgsvenner, som nyder at komme på besøg eller tage dig med på en tur ud i byen, afhængig af, hvad du har brug for.

Besøgstjenesten er et godt tilbud til dig, som sidder alene og mangler selskab i det daglige.

Besøgsvennerne stiller sig til rådighed med et besøg hos en besøgsvært mindst én gang hver 14. dag.

Er du besøgsvennen?

Har du lyst, tid og overskud til at stille dig til rådighed som besøgsven, hvor du giver et medmenneske det selskab, man har brug for i dagligdagen? Du bliver ikke et supplement til de offentlige ordninger, men du skal udelukkende sørge for den menneskelige kontakt og omsorg. 

Indholdet kan være forskelligt afhængig af, hvem der bliver din besøgsvært, men det kan handle om at lytte, at tale sammen, synge sammen, tage på tur, m.m.

Har det vakt din interesse, enten som besøgsven eller besøgsvært, kan du kontakte koordinator Helle Hasselby Nielsen på tlf.: 20844467 eller mail: helle.hasselby@gmail.com

Mød besøgsvennerne Else og Susie

Vi har besøgt Else og Susie, der er besøgsvenner. Hør dem fortælle i videoen om, hvad det betyder for dem at være besøgsvenner.

Praktisk info

Er du blevet interesseret, kan du kontakte koordinator Helle Hasselby Nielsen, som på baggrund af samtaler med besøgsven og besøgsvært vil finde et match, der passer.

Tid og Sted:

Som besøgsven besøger man sin vært min. 1 gang hver 14. dag, og besøgene har sit udgangspunkt i besøgsværtens hjem.

Yderligere information:

Har du spørgsmål, eller vil du bare gerne høre mere, er du mere end velkommen til, at kontakte formand for Menighedsplejen Ane Bisgaard LaBranche på tlf.: 21 68 20 25 eller mail: alb@km.dk