Menighedsplejen

Fonden Roskilde Domsogns Menighedspleje

Fonden Roskilde Domsogns Menighedspleje, har til opgave at udføre socialt diakonalt arbejde for borgere i Roskilde

Om menighedsplejen

Roskilde Domsogns Menighedspleje har til opgave at støtte beboere i Domsognet, som i en periode har behov for en hjælpende hånd. Det kan ske på flere måder, for eksempel ved en akut, mindre økonomisk støtte til en eneforsørger, der ikke har penge til mad til børnene i weekenden, eller i en længerevarende social kontakt med mennesker, der er hårdt ramt af sorg eller ensomhed.

Pengene til Menighedsplejens drift kommer ind ved frivillige bidrag, ved kollekter i sognets kirker og ved afkast af fondens kapital.

Hør Matilde fortælle om, hvad hun har fået ud af, at deltage i en af menighedsplejens sorggrupper.