Fællesspisning - for dig der er alene med dine børn

27 jun 2019
16.30-19.00

Synes du, at det kunne være rart med et frirum i den udfordrende ”ulvetime” lige før aftensmaden?  Kunne du tænke dig et fællesskab med andre, hvor du får maden serveret og ikke skal sørge for indkøb eller opvask? Så læs videre her. Vi vil gerne invitere dig og dine børn til fællesspisning én gang om måneden. 

Det er Jakobskirkens og Domsognets Menighedsplejer, der har taget et nyt initiativ ved sammen at tilbyde en række fællesspisninger på hverdage for enlige forsørgere med børn. Det foregår på Sct. Maria Park, Frederiksborgvej 2 (centralt i Roskilde). 

Man kan komme fra kl. 16.30, hvor der vil være legetøj og tegnegrej til børnene, samt andre voksne at tale med for forældrene. Maden står klar på et veldækket bord kl. 17.30 – og den er selvfølgelig børnevenlig. 

Fællesspisning er et folkekirkeligt initiativ, hvor det er frivillige, der laver maden. Vi vil gerne tilbyde et frirum med hyggeligt samvær for forældre og børn – I er velkommen uanset jeres kirkelige tilhørsforhold! 

Fællesspisningen er gratis, og der er ikke behov for tilmelding på forhånd. Bare mød op! Hvis du vil høre mere, så ring til projektets initiativtager, sognepræst Ane LaBranche på tlf. 21682025. 

Vi glæder os til at se jer!

- Jakobskirkens og Roskilde Domsogns Menighedsplejer 

 

Sct. Maria Park