Ungecafé

Vil du være en del af et fantastisk fællesskab?

I vores café, mødes unge mellem 13-16 år i et fantastisk café fællesskab, hvor der er plads til alle.

KFUM og KFUK i Roskilde og Roskilde Domsogns Menighedspleje, har i samarbejde en Ungecafé, hvor du kan få lov, at være lige præcis den DU er.

Det kan være du går til spejder, fodbold, kor eller noget helt fjerde, men mangler et fællesskab, hvor der ikke er nogen forventninger eller noget, der skal nås og hvor du har tid til bare, at være sammen med jævnaldrende, slappe af, spille bordtennis, snakke eller noget helt andet.

Kort sagt, har vi her et sted, hvor du kan være en del af et fællesskab, uden at skulle præstere, men blot hænge ud med andre på samme alder.

Vi laver mange forskellige ting, bl.a.:

• Spiller bordtennis
  • Spiller bordfodbold
  • Spiser sammen
  • Dybe og mindre dybe samtaler
  • Slapper af uden frygt for at blive vurderet
  • Generel hygge i et fantastisk fællesskab

Vi laver dette og mange andre ting. Der er ikke et færdiglavet program og det vil variere fra gang til gang, afhængig hvad vi har lyst til.

Sted:

Caféen ligger i KFUM og KFUK's lokaler i Blågårdsstræde 17. st., Roskilde. Der er indgang via gården.

Åbningstid:

Caféen har åbent hver mandag kl. 15.00-18.00.

Alder:

13-16 år.

Arrangør:

Caféen er blevet til på baggrund af et samarbejde mellem Roskilde Domsogns Menighedspleje og KFUM og KFUK i Roskilde.

Pris:

Det er gratis at deltage.

Yderligere oplysninger:

Fås ved at kontakte leder af caféen Sebastian Nielsen på tlf.: 29933831, mail: seb_nielsen(at)hotmail.com, projektmedarbejer i Menighedsplejen Anders Klemmed Meldgaard på tlf.: 22459524, mail: akm(at)roskildedomkirke.dk eller formand for Menighedsplejen sognepræst Paul Kofoed Christiansen på tlf.: 21201985, mail: pkc@km.dk.