Sorggruppe for unge (14 - 20 år)

Har du mistet din mor eller far

eller har du mistet en søskende eller et andet mennesker, der stod dig nær?

Når du mister et menneske der står dig meget nær, forandrer dit liv sig og det vil påvirke dit liv i lang tid.

Du kan føle dig trist og ulykkelig og ofte er det svært at snakke med vennerne eller den øvrige familie. Måske har andre svært ved at sætte sig ind i, hvordan du har det, og måske har du vanskeligt ved at sætte ord på de mange følelser og tanker, der fylder dig.

Roskilde Domsogns Menighedspleje tilbyder deltagelse i en sorggruppe for unge, der i forbindelse med dødsfald har mistet en nærtstående.

Mangler du nogen at dele tanker og følelser med?

Er dine venner holdt op med at spørge om, hvordan du har det?

Er det blevet hverdag for dine venner, men ikke for dig?

Er du bekymret for fremtiden?

Tænker du på, om du nogensinde bliver glad igen?

Får du dårlig samvittighed, når du morer dig?

Genkender du nogle af disse spørgsmål, er en sorggruppe måske noget for dig?

I sorggruppen møder du andre unge, der også har mistet. Du kan få hjælp ved at snakke om alt det, der er svært, uden at skulle tage hensyn til andre, og du kan få støtte ved at dele erfaringer, tanker og følelser.

Ring og hør nærmere, eller læg besked på telefonsvareren hos Dorthe Korshøj, tlf. 23672484 eller mail dorthekorshoej(at)hotmail.com.

Tidspunkt:

Vi er igang med et forløb, som mødes hver anden mandag kl. 17.00 - 20.00, der vil blive serveret lidt mad.

Indhold:

Vi tager afsæt i det, der fylder i den unges liv, men har et tema hver gang, vi mødes:

Sorgreaktioner, Det ændrede liv, Familie, Identitet, Kæreste/Venner, Netværk, Udfordringer, Fremtiden.

PRAKTISK INFO

Pris: Det er gratis at deltage

Sted: Domkirkestræde 8, 1. sal

Kontakt: Dorthe Korshøj, Familieterapeut, på tlf. 23672484 eller mail: dorthekorshoej(at)hotmail.com.

Yderligere info: Roskilde Domsogns Menighedspleje ved projektmedarbejder Anders Klemmed Meldgaard tlf.: 22459524, mail: akm(at)roskildedomkirke.dk eller

formand for Menighedsplejen Paul Kofoed Christiansen på tlf.: 21201985, mail pkc(at)km.dk