Sorggruppe for børn ml. 8-12 år

Har du mistet din mor, far, en søskende eller en god ven

Er du ml. 8-12 år og har du mistet en, der stod dig nær, har vi et godt tilbud til dig, i vores sorggruppe. Her mødes du med 6-8 andre børn, og får mulighed for at være i et fællesskab sammen med andre, som ved hvad det vil sige at miste.

Føler du dig alene?

Det kan være rigtig svært at tale med en udenforstående om det at miste, uanset om det er en søskende, en far eller en mor.

Kender du disse følelser: Vrede? At du let bliver ked af det? At du føler dig alene i hele verden? At det kan være svært at tale med andre om din sorg?

I sorggruppen får man mulighed for at dele sine tanker med andre, som kender de samme følelser.

Er dette relevant for dig, eller kender du en, det er relevant for, så kontakt koordinator: Cecilie Hiline Christensen, tlf.: 61263075 eller mail cecilie(at)kidscoach.dk, for en uforpligtende samtale.

Gruppeledere:

Cecilie Hilene Christensen, børne/ungdoms og familievejleder og Susan Walldén, sygeplejerske og certificeret mindfullness instruktør

Mødetid og sted:

Vi starter op d. 20. marts mødes hver 2. mandag i lige uger kl. 16.00 - 18.00.

Vi mødes i Domkirkestræde 8, 1. sal

Ekstra:

Der afholdes tre familiedage for familierne til de børn, der deltager i sorggruppen, hvor man får mulighed for at høre mere om, hvad sorggruppen går ud på, hvad børnene får ud af det og ser eksempler på aktiviteter i gruppen.

Yderligere info:

Har du bruge for yderligere information om gruppen, er du velkommen til at kontakte projektmedarbejder i Roskilde Domsogns Menighedspleje Anders Klemmed Meldgaard på tlf.: 22459524, mail: akm(at)roskildedomkirke.dk eller

formand for Menighedsplejen sognepræst Paul Kofoed Christiansen på tlf.: 21201985, mail pkc@km.dk