Retræte for efterladte

Når to bli'r til én

Har du mistet en ægtefælle, og ønsker du at møde andre i samme situation, på en weekend-retræte, er dette måske noget for dig. Det bliver en weekend med inspiration, hvor du får mulighed for, at lære nogle nye mennesker at kende.

Du vil i denne weekend få forskellige redskaber til, hvordan du kan arbejde med din sorg. Vi skal bl.a. synge sammen, røre os sammen og inspireres på forskellig vis.

Der bliver tid til at snakke, grine, græde og bare være, og du får hjælp til at kunne tackle hverdagen, når du kommer hjem igen.

Retræte - på Refugium Smidstrup Strand

Læs her om, hvad vi lavede på dette års retræte

Program for retræten

Følg desuden siden her for oplysninger om, hvornår den nye retræte finder sted. Det bliver nok først i 2018.

Yderligere oplysninger:

For yderligere oplysninger kan du kontakte projektmedarbejder i Roskilde Domsogns Menighedpleje Anders Klemmed Meldgaard på tlf.: 22459524, mail akm(at)roskildedomkirke.dk eller formand for Menighedsplejen Paul Kofoed Christiansen på tlf.: 21201985, mail pkc@km.dk