Netværksgruppe for efterladte

Her er der mulighed for, at møde andre i samme situation og deltage i et netværk med socialt fællesskab og indholdsrige arrangementer.

Hvad laver vi?

I netværksgruppen, laver vi alt muligt forskelligt. Som eksempler kan nævnes fællessang, foredrag, fællesspisning, kulturelle arrangementer, historiske beretninger og meget meget mere.

Udover det, at vi laver en aktivitet sammen, er det et fællesskab, hvor man lov til at græde og grine alt afhængig af humøret på det givne tidspunkt. Et fællesskab, hvor vi er sammen med en gensidig forståelse.

Næste gang:

Tirsdag d. 27. juni kl. 17.15-19.15 kommer fotografisk Billedkunstner Hans Jørgen Bendixen, som i løbet af en times tid viser eksempler på sit fotografiske og billedmanipulernede virke.

Han skriver selv: "Fotografier lyver altid! ...Enten fordi de er manipulerede eller fordi de ikke viser det, du så, da du tog billedet.

Igennem et snart langt liv har jeg fotograferet i dagligdagen, på rejser, ved festlige lejligheder, og når jeg så et oplagt motiv - man ved jo fx. aldrig, hvornår man får brug for et godt billede af en dør, et tandhjul eller en spejling i en vandpyt.

Med indsigtsfulde skub fra familie, venner og fra billedkunsten har jeg bevæget mig fra en simpel forskønnelse af mine billeder hen i retning af at bruge det manipulerede fotografi som kunstnerisk udtryksform.

Det har bl.a. resulteret i, at jeg i foråret vandt Roskilde Stifts plakatkonkurrence vedrørende friluftsgudstjenesten 2. pinsedag 2017 i Folkeparkens Amfiteater, Roskilde.

I løbet af en lille time viser jeg eksempler på mit fotografiske og billedmanipulerende virke".

Som sædvanlig serveres der en bid brød og øl/vand til 40 kr.

Der er tilmeldingsfrist d. 18. maj.

Er du interesseret i at blive en del af gruppen, kan du kontakte koordinator Sole Bluhme Hansen på tlf.: 29656333 eller mail: sole@bluhme.dk

Tidspunkt:

Det kører 1 gang om måneden på skiftende ugedage mandag-torsdag.

Yderligere information:

Har du brug for yderligere information er du velkommen til at kontakte projektmedarbejder i Roskilde Domsogns Menighedspleje Anders Klemmed Meldgaard på tlf.: 22459524, mail akm(at)roskildedomkirke.dk eller formand for Menighedsplejen Paul Kofoed Christiansen på tlf.: 21201985, mail pkc@km.dk

Se mere om, hvad vi laver her: