Netværksgruppe for efterladte

Her er der mulighed for, at møde andre i samme situation og deltage i et netværk med socialt fællesskab og indholdsrige arrangementer.

Hvad laver vi?

I netværksgruppen, laver vi alt muligt forskelligt. Som eksempler kan nævnes fællessang, foredrag, fællesspisning, kulturelle arrangementer, historiske beretninger og meget meget mere.

Udover det, at vi laver en aktivitet sammen, er det et fællesskab, hvor man lov til at græde og grine alt afhængig af humøret på det givne tidspunkt. Et fællesskab, hvor vi er sammen med en gensidig forståelse.

Næste gang:

Tirsdag d. 28. marts kl. 17.15-19.15 kommer Trine Hacke fra Roskilde Kvindekrisecenter

Hun vil fortælle om rammerne for krisecentret, hvor kvinder, som har været udsat for vold i hjemmet kan henvende sig.

Hun vil desuden fortælle lidt om voldens mekanismer og hvorfor det ofte kan være svært at for kvinderne at forlade deres mænd.

Hun præsenterer os også for en del statistik om emnet og kommer ind på, hvad vold i hjemmet gør ved børn.

Som sædvanlig serveres der en bid brød og øl/vand til 40 kr.

Der er tilmeldningsfrist d. 24. marts.

Er du interesseret i at blive en del af gruppen, kan du kontakte koordinator Sole Bluhme Hansen på tlf.: 29656333 eller mail: sole@bluhme.dk

Tidspunkt:

Det kører 1 gang om måneden på skiftende ugedage mandag-torsdag.

Yderligere information:

Har du brug for yderligere information er du velkommen til at kontakte projektmedarbejder i Roskilde Domsogns Menighedspleje Anders Klemmed Meldgaard på tlf.: 22459524, mail akm(at)roskildedomkirke.dk eller formand for Menighedsplejen Paul Kofoed Christiansen på tlf.: 21201985, mail pkc@km.dk

Se mere om, hvad vi laver her: