Netværksgruppe for efterladte

Her er der mulighed for, at møde andre i samme situation og deltage i et netværk med socialt fællesskab og indholdsrige arrangementer.

Hvad laver vi?

I netværksgruppen, laver vi alt muligt forskelligt. Som eksempler kan nævnes fællessang, foredrag, fællesspisning, kulturelle arrangementer, historiske beretninger og meget meget mere.

Udover det, at vi laver en aktivitet sammen, er det et fællesskab, hvor man lov til at græde og grine alt afhængig af humøret på det givne tidspunkt. Et fællesskab, hvor vi er sammen med en gensidig forståelse.

Næste gang:

Tirsdag d. 26. april kl. 17.15-19.15 kommer Kristiane Rothschild, som mange måske kender, som en af de smilende kirketjenere, der tager imod os, når vi kommer ind i Roskilde Domkirke. Men kirketjener arbejdet er meget mere end det at tage imod og give os som en besøgende en god oplevelse. Vi får en indsigt bag kulisserne i kirketjenerens arbejde.

Som sædvanlig serveres der en bid brød og øl/vand til 40 kr.

Der er tilmeldingsfrist d. 21. april.

Er du interesseret i at blive en del af gruppen, kan du kontakte koordinator Sole Bluhme Hansen på tlf.: 29656333 eller mail: sole@bluhme.dk

Tidspunkt:

Det kører 1 gang om måneden på skiftende ugedage mandag-torsdag.

Yderligere information:

Har du brug for yderligere information er du velkommen til at kontakte projektmedarbejder i Roskilde Domsogns Menighedspleje Anders Klemmed Meldgaard på tlf.: 22459524, mail akm(at)roskildedomkirke.dk eller formand for Menighedsplejen Paul Kofoed Christiansen på tlf.: 21201985, mail pkc@km.dk

Se mere om, hvad vi laver her: