Mentortilbud

Har du svært ved at overskue hverdagen? Synes du rudekuverterne hober sig op og, at du bare får mindre og mindre overskud til, at tage dig af dem? Er det grænseoverskridende for dig, at møde op i nye sociale sammenhænge - skole, arbejde, social aktivitet m.m.?

Kan du nikke genkendende til ovenstående?

Så kan det være du vil have stor gavn af, at blive tilknyttet en mentor, som kan være en støtte og hjælp i din kamp for, at komme ovenpå igen. Du kan få hjælp til, at skabe orden og overblik i din livssituation.

Har det vakt din interesse og vil du gerne høre mere, kan du kontakte koordinator Ann Karin Vestergaard på tlf.: 40270220 eller mail akv(at)ergowise.dk

Yderligere information

Har du brug for yderligere information er du også velkommen til kontakte projektmedarbejder i Roskilde Domsogns Menighedspleje Anders Klemmed Meldgaard på tlf.: 22459524 mail: akm(at)roskildedomkirke.dk eller formand for Menighedsplejen Paul Kofoed Christiansen på tlf.: 21201985, mail pkc@km.dk