Kreativt samvær

Roskilde Domsogns Menighedspleje har et tilbud for de kreative – og dem, der har en drøm om at finde deres kreative evner.

Tredje onsdag i hver måned efter Onsdagsreflektionen kl. 12 i Domkirken vil der være åbent hus i Konventgården, hvor de, der har lyst, kan mødes til et kreativt samvær.

”Kreativt” skal forstås i ordets bredeste forstand, idet det kan dreje sig om, at man medbringer sit håndarbejde, en lille historie, fortæller om en særlig oplevelse eller bare taler med dem, man sidder sammen med. Vi kunne også synge sammen; der er næsten frit valg på alle hylder. Måske en eller anden på et tidspunkt vil give et kort oplæg og fremvise et produkt, som kunne inspirere os andre til at gå i gang med nye projekter. Med andre ord er der tale om et aktivt samvær.

Ovenstående er et skelet, som vi i fællesskab kan bygge videre på. Menighedsplejen byder på kaffe. Hvad man kunne tænke sig at spise, må man selv medbringe, det er jo frokosttid.

Der er ikke tilmelding, så mød bare op. Så ser vi, hvad det kan udvikle sig til! Alle er velkomne.

Yderligere oplysninger

Kan fås ved, at kontakte projektmedarbejder Anders Klemmed Meldgaard, som kan træffes på tlf.: 22459524, mail: akm(at)roskildedomkirke.dk eller formand for Menighedsplejen Paul Kofoed Christiansen på tlf.: 21201985, mail pkc(at)km.dk.

Koordinator for tilbuddet

Kontaktperson og ansvarlig for den aktive udførelse er Sole Bluhme Hansen, som også kan træffes for afklaring af eventuelle spørgsmål på tlf.: 29656333 eller mail: sole(at)bluhme.dk