Ferieudflugter

Har du svært ved at give dine børn ferieoplevelser?

Er du enlig forsørger og er det svært at få økonomien til at slå til? Så svært at du ikke kan tage dine børn med på tur i ferien?

Så er dette tilbud måske noget for dig.

Ferietilbuddet hjælper enlige forsøgere, der har svært ved, at give deres børn oplevelser i ferien. Vi arrangerer ture af en dags varighed, hvor vi tager afsted sammen, men hvor der er rig mulighed for, at man kan gå rundt alene og nyde sin familie, og det man måtte opleve sammen. Det kan være en strøgtur, det kan være en tur i Bonbonland, det kan være en tur i Zoologisk Have osv. Alle turene bliver annonceret her på siden. Så følg med her og hold dig opdateret.

Næste tur:

Næste tur bliver d. 29. juli.

Afgang fra Domkirkestræde 10 kl. 9.30 hjekomst samme sted kl. ca. 16.30.

Turen er gratis og inkluderer transport, entré og frokost.

Tilmelding til Anders Klemmed Meldgaard på tlf.: 22459524 eller mail: akm(at)roskildedomkirke.dk senest d. 23. juli.

Vel mødt.

Praktiske oplysninger

Ferieudflugterene er et samarbejde mellem menighedsplejerne i Sct. Jørgensbjerg Kirke, Jakobskirken og Roskilde Domsogn og henvender sig derfor bredt til borgere i Roskilde, som kunne have glæde af sådanne endagsture.

Yderligere oplysninger:

Har du uddybende spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Projektmedarbejder i Roskilde Domsogns Menighedspleje:

Anders Klemmed Meldgaard på tlf.: 22459524, mail: akm(at)roskildedomkirke.dk

eller:

Formand for Roskilde Domsogns Menighedspleje:

Paul Kofoed Christiansen på tlf.: 21201985, mail pkc@km.dk