Tip en venPrint
 

Reformationskirkevandring i Skjoldungelandet

26 mar 11:30 - 15:30

Velkommen til en kirkevandring søndag den 26. marts kl. 11.30 på Bognæs, hvor målet er udsigtsposten i nærheden af Ørnereservatet.

I serien af ”kirkevandringer under Guds åbne himmel” inviterer Roskilde Domsogns Menighedsråd til en vandring på det smukke Bognæs med udsigtsposten i nærheden af Ørnereservatet som mål - en vandring på ca. 8 km.

Det specielle ved denne vandring og den efterfølgende andagt i Sankt Andreas Kapel er, at vi i 500-året for reformationen vil have et særligt fokus på Martin Luthers tanker, som også har en replik til det meditative og pilgrimsvandringen.

Mødested og plan for vandringen:

Vi mødes på Domkirkepladsen foran Domkirkens hovedindgang senest kl. 11.30. Fra nordsiden af Domkirken for enden af Domkirkestræde kører vi i privatbiler ud til parkeringspladsen ved Bognæs. Herfra kører vi samlet frem til en gård, hvor vi parkerer bilerne og vandrer frem til udsigtsposten. Her spiser vi vores medbragte madpakker og nyder roen og udsigten. Som en ekstra bonus får vi bragt friskbrygget kaffe ud til udsigtsposten. Efter kirkevandringen kører vi tilbage til Domkirken, hvor vi holder en kort andagt i Sankt Andreas Kapel kl. 15.00.

Kirkevandringen skal ses som en mulighed for at kombinere fysisk udfoldelse med åndelig indsigt. Det er således ikke en almindelig spadseretur men en vandring med et kirkeligt og åndeligt fokus.

Kirkevandringen ledes af sognepræst Paul Kofoed Christiansen. For at deltage kræves det, at man er ”godt til bens”. Deltagelse er gratis. Husk at medbringe varmt tøj og evt. regntøj.

Transport:

Det er vores håb, at mange vil tilbyde at stille en bil til rådighed og fylde op med dem, der ikke har kørelejlighed.

Tilmelding:

Af hensyn til det praktiske overblik, vil det være en fordel med en forhåndstilmelding med navn, telefonnummer og mailadresse. Tilmelding kan sendes til Paul Kofoed Christiansen, mail: pkc(at)km.dk telefon: 21 20 19 85.

Den næste kirkevandring finder sted søndag den 21. maj. Nærmere oplysninger følger.