Begravelse

Til lykke med jeres forestående bryllup. Vi glæder os til at vie jer i en af Domsognets kirker. Der er dog nogle betingelser, der skal være opfyldt.

For at blive viet i en kirke skal mindst én af parterne være medlem af folkekirken. For at blive viet i en af Domsognets kirker skal mindst én af parterne bo i Domsognet eller have tilknytning til Domsognet, som for eksempel være døbt og konfirmeret i en af de to kirker.

Kontakt kordegnekontoret for at aftale tid og sted for vielsen eller velsignelsen, hvis I allerede er borgerligt gift. Om navneændring og anskaffelse af prøvelsesattest se borger.dk

Vi vil bede dig følge de vedtagne regler for fotografering og optagelser i Domsognets kirker. Se reglerne for fotografering her